DOGODEK

Dogodek

Danes smo slavili izjemen dogodek.
Tamara Zidanšek je dosegla enega največjih uspehov slovenskega tenisa nasploh z uvrstitvijo v polfinale enega od štirih največjih turnirjev na svetu – Odprtega prvestva Francije – Roland Garrosa!
V klubu smo na Tamaro že dolgo zelo ponosni, tokrat pa smo še posebej zavzeto spremljali njene dvoboje in ji ob povratku pripravili sprejem, kot se spodobi.
Začelo se je s spremljanjem po TV-ju in vzpodbudnimi komentarji na družbenih omrežjih. Tamara je že takoj v 1. kolu premagala 7. igralko sveta Bianco Andreescu, kar je bila že ena večjih senzacij na turnirju. Potem so sledile zmage in vsi smo navdušeno spremljali njen preboj… končno pa smo organizirali tudi skupen ogled polfinalnega dvoboja na velikem zaslonu v parku! Hvala Občina Slovenske Konjice in Zavod za šport Slovenske Konjice, ker ste prepoznali izjemnost trenutka! ???

 

Žal je Tamara polfinalni dvoboj proti Anastasii Pavlyuchenko izgubila. Ampak po celotni predstavi na turnirju in odlični borbi pa so v nas ostali občutki ponosa, veseli smo zanjo, privoščimo ji prav vsak trenutek sreče.
Na turnirju je pokazala lastnosti, ki jo tudi sicer že krasijo skozi kariero: borbenost, vztrajnost, igro do konca. Hkrati pa neverjetno mirnost v ključnih trenutkih, zaupanje v svoje sposobnosti, taktično zrelost,..
Ob povratku v Slovenijo smo jo pričakali že na letališču Brnik..
14. junija pa smo Tamaro pozdravili tudi v Slovenskih Konjicah! Pripravili smo ji sprejem, ki ga je odlično vodil izkušeni par Peter & Iztok iz Radia Rogla. Tami se je najprej sprehodila skozi špalir loparjev, zaigrala je Konjiška godba, TK Konjice pa ji je čestital s torto in Šampanjcem Zlati Grič.
Dogodek je bil zelo prijeten in s Tamaro smo lahko v miru poklepetali, vzela pa si je tudi veliko časa za fotografiranje z navijači, podpisovala je loparje, žogice, fotke..  
O dogodku so poročali tudi različni mediji.

Teniški klub Slovenske Konjice,
Tattenbachova ulica 5, 3210 Slovenske Konjice