ZLATI SPONZORJI

Podjetje Ramax Engineering je srednje veliko podjetje iz Slovenskih Konjic, ki se ukvarja z naslednjimi programi: orodjarna, brizganje plastike, konstrukcija, lasersko varjenje, konstrukcija.

https://www.ramax.si/

We are European company with more than 40 years of experiences in the field of technical plastics. We offer innovative solutions, we produce and supply engineered polymeric materials represented under trademarks ISOFORM, KOTERM, FUNICE and ISOTRACK for all fields of industry.

isokon.si

Glavna dejavnost podjetja Marovt je visokokakovostno kovanje, izdelava in obdelava odkovkov ter izdelava stružnih delov za najprestižnejše vodilne blagovne znamke v avtomobilski industriji (Daimler-Mercedes, Audi Group, Volkswagen Group …).

marovt.com

 

Nudimo kvalitetne, hitre in predvsem cenovno ugodne usluge na podrocju avtomobilskih prevozov pri prometnih nesrečah, odvozu, premestitvah in prevozih vozil, prevozih lahke kmetijske in gradbene mehanizacije in rent-a-car.

http://avtovleka-kuk.si/

Smo podjetje iz Slovenskih Konjic, ki se ukvarja z izdelavo in montažo PVC in ALU oken in vrat. Izdelamo tudi zimske vrtove, ponudimo pa tudi senčila, police in drugo. 

http://okna-hohler.si/

Podjetje GKN Driveline je vodilni svetovni dobavitelj sestavnih delov in sistemov za prenos moči v avtomobilih. Smo proizvajalec avtomobilskih delov za priznane svetovne avtomobilske proizvajalce

https://www.gknautomotive.com/

Podjetje Gradnje Marguč je eno najuspešnejših slovenskih gradbenih podjetij. Dela opravljamo za zasebne stranke, podjetja in občine, v podjetju pa je danes zaposlenih več kot 50 ljudi. Naš program zajema: sodobno betonarno, visoke in nizke gradnje, gradbeno mehanizacijo, sodoben vozni park, izposojo gradbenih strojev in drugo.

http://www.gradnjemarguc.si/

Oplast je slovensko podjetje, ki se ukvarja z brizganjem in predelavo plastičnih mas. Prav tako smo proizvajalec celotnega segmenta ročnega orodja, ki se na trgu pojavlja kot blagovna znamka Kraftgrip. Oplast nudi tudi širok spekter sekundarnih dejavnosti: lakiranje, kromiranje, tamponski tisk, sitotisk, toplotni tisk, termoformiranje..

http://www.oplast.si/

Stanovanjsko podjetje Konjice se ukvarja predvsem z nepremičninami in ogrevanjem objektov. Upravljamo okoli 1700 stanovanj in poslovnih prostorov v občinah Slov. Konjice, Zreče, Vitanje, Vojnik, Oplotnica, Rogaška Slatina in Poljčane. Imamo tudi lasten vzdrževalni servis za stanovanja.

Podjetje Gozdič d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Deluje na področju priprave in predelave divjačinskega mesa. Osrednje poslanstvo podjetja je priprava svežega in zamrznjenega mesa ter predelava v številne izdelke najvišje kakovosti.

http://www.gozdic.si/

Skupina Triglav je vodilna zavarovalno-finančna skupina v Sloveniji in regiji Adria ter ena vodilnih v jugovzhodni Evropi. Zavarovalnica Triglav, matična družba Skupine Triglav, skupaj z odvisnimi in pridruženimi družbami posluje na sedmih trgih, v šestih državah.

https://www.triglav.si/

Smo največji proizvajalec ležišč v Sloveniji. Svojim strankam ponujamo izdelke za ves dom, ki so namenjeni: boljšemu spanju, pripravi zdrave in okusne hrane, dodatnemu udobju in prostemu času.

https://www.vitapur.si/

Podjetje MIK Celje, d.o.o. je proizvajalec PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter ponudnik celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov. Proizvodnja, prodaja in montaža PVC, ALU, LES in LES/ALU stavbnega pohištva, notranjih, protipožarnih, vhodnih in garažnih vrat in druge dejavnosti.

http://www.mik-ce.si/

SREBRNI SPONZORJI 

BRONASTI SPONZORJI

CEMENTNINARSTVO

Metod Pučnik s.p.