O NAS

Projekti

AKTUALNI PROJEKTI

Trenutno se izvaja  projekt prenove razsvetljave v celotnem športnem parku – prehod na LED razsvetljavo. Občinski projekt zajema ne le ureditev razsvetljave zgornjih in spodnjih teniških igrišč, temveč tudi razsvetljavo košarkarskih in hokejskega igrišča.

Igra pod novimi reflektorji bo mogoča že na začetku pomladne sezone 2020!

V letu 2019 smo uredili tudi škarpo in celotno stopnišče ter prostor pred lokalom. Gradnja se zaključuje z namestitvijo ograj, tako da bo gibanje pri lokalu varno.

Oglejte si nekaj utrinkov gradnje

 

PROJEKTI PRETEKLIH LET

 

V zadnjih nekaj letih smo izpeljali veliko zahtevnih projektov. Pomemben premik je bila ureditev razsvetljave na spodnjih igriščih leta 2017, kar nam je uspelo z lastnimi prihranki in veliko pomočjo lokalnih sponzorjev. Projekt je bil velika pridobitev, saj je bila prejšnja razsvetljava nezadostna (komaj 80-150lx), svetloba pa tudi zelo nehomogena, saj je prihajala le iz sredinskih stebrov. Z novo razsvetljavo smo pridobili moderno in kvalitetno osvetlitev cca 500lx in s tem občutno podaljšali čas igranja v večernih urah in seveda počutje na igriščih. Za projekt se zahvaljujemo vseh podpornikom in sponzorjem, saj nam brez njihove pomoči ne bi uspelo.