OBVESTILO

Pravno obvestilo

PRAVNO OBVESTILO

AVTORSKE PRAVICE

Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, zato se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Spletna stran www.tk-konjice.si je bila vzpostavljena z namenom obveščanja širše javnosti o ponudbi in aktivnostih Teniškega kluba Konjice. Informacije na spletni strani so informativnega značaja, klub pa ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno netočnost in nepopolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki spletnih strani vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Teniški klub Konjice bo s skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Pridržuje si pravice do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani kadarkoli brez predhodnega opozorila.

Teniški klub Slovenske Konjice,
Tattenbachova ulica 5, 3210 Slovenske Konjice